
OE pazarında başarıya giden yol; teknolojiye, pazara ve insana yakınlıktan geçiyor.
Bu anlayışla, uzun yıllardır çözüm ortağımız olan HELLA, Stefan Van Dalen ve Dr. Fabian Utermöhlen önderliğinde İstanbul’u ziyaret etti. Genel Müdürümüz Rıfat Perahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmelerde, otobüs, kamyon ve treyler uygulamalarına yönelik yeni aydınlatma ve elektronik çözümler değerlendirildi.
Program kapsamında sektörün öncü üreticileri olan Anadolu Isuzu, Ford Otosan, Tırsan Treyler A.Ş. ve Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. ile de bir araya gelindi. Bu temaslar, SOE segmentinde pazarı yalnızca teknolojik açıdan değil, aynı zamanda kültürel boyutlarıyla da anlamanın önemini bir kez daha ortaya koydu.
Ziyaret, bölgedeki yenilikçi ve teknoloji odaklı dinamizmi gözler önüne seren Automechanika Istanbul fuarı ile tamamlandı. Bu fuar, inovatif çözümlerin sergilendiği bir platform olmasının yanı sıra, sektör oyuncuları ve müşterilerle doğrudan etkileşim kurulmasını sağlayan değerli bir buluşma noktası oldu.
Üç gün süren bu yoğun program; yakın temas, iş birliğine dayalı diyalog ve teknolojiye odaklanmanın, SOE pazarında sürdürülebilir başarının temel taşları olduğunu bir kez daha gösterdi.


