İntermobil’in Ağır Vasıta Jant Pazarı’nda faaliyet gösteren markası POMLEAD, bu yıl İznik’te düzenlenen ve modifiye tırların sahne aldığı Truck Fest’in yıldızı oldu.
Geçen yıl Gemlik’te büyük bir ilgiyle karşılanan etkinlik, bu yıl İznik’e taşındı ve Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıları ağırladı. İntermobil, POMLEAD markasıyla bu yıl da festivalde yer aldı. Etkinlikte İntermobil Treyler ve Aftermarket Satış Direktörü Uğur Dal, Treyler ve Aftermarket Satış Müdür Yardımcısı Ozan Kardeş ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ahmet İmren hazır bulundu.
İki gün süren etkinlikte 100’den fazla modifiye edilmiş tır, aksesuarları, özel renkleri, kornaları ve POMLEAD jantlarıyla büyük ilgi gördü. Türkiye ve yurt dışından gelen ziyaretçiler, bu eşsiz gösteriye büyük ilgi gösterdi.
Festivalde öne çıkan stantlardan biri de POMLEAD bayisi İrfan Alav’a (Jantcİrfan) aitti. Jantcİrfan’ın standında sergilenen PomNano kaplamalı, siyah etiketli POMLEAD jantları ve off-road aracı, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
İntermobil, etkinlik alanında misafirlere keyifli anlar yaşattı. Burger Masters tarafından hazırlanan lezzetli hamburgerler, festivale katılan ziyaretçilere ikram edildi. Birçok katılımcı, standı ziyaret ederek hem hamburgerlerin tadını çıkardı hem de hatıra fotoğrafları çektirdi.
POMLEAD, standlarda ve sergilenen tırlarda kullanılan jantlarıyla etkinliğe damga vurdu. Birçok sosyal medya fenomeninin de ilgisini çeken festivalle ilgili görüntüler sosyal medya hesaplarımızda paylaşılıyor.
Pomlead Truck Fest’e ilişkin görüntüler için İntermobil sosyal medya hesaplarımızı takip edin.
https://www.instagram.com/intermobil.com.tr/
https://www.linkedin.com/company/intermobilotomotiv/
https://www.youtube.com/channel/UCTrCrr3fBe0lQT13jw2bC5A